TILAUS- JA TOIMITUS­EHDOT

Antsun sinappi naamat

TOIMITUSEHDOT

 

antsunsinappi.fi verkkokaupan tuotteita myy Jellow Factory Oy, Perniö, Suomi Y-tunnus 2995124-8.

 

Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin. Tilaajan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

 

 

TILAAMINEN

 

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.antsunsinappi.fi. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

 

 

 

TOIMITUSAJAT

 

Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli toimitusajoissa ilmenee ongelmia, olemme yhteydessä tilaajaan sähköpostitse.

 

 

 

TOIMITUSTAVAT- JA KULUT

 

Toimitamme tilaukset Suomeen Postin välityksellä, tilaajan valitsemaan Postin automaattiin tai Postin noutopisteeseen.

Postituskulut:

1-5 sinappipulloa 6,90€

6-32 sinappipulloa 8,90€

yli 32 sinappipulloa, ota yhteyttä info@jellow.fi

 

 

 

MAKSAMINEN

 

Antsun Sinappi verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

 

 

MAKSUTAVAT

 

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

 

Visma Pay, Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

 

 

KUITTI

 

Tilauksen mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii myös alv:n sisältävänä kuittina ostoksesta.

 

 

 

TUOTTEIDEN PALAUTUS

 

ELINTARVIKKEILLA EI OLE VAIHTO- EIKÄ PALAUTUS­OIKEUTTA. Mikäli tuote on viallinen, ole yhteydessä meihin palautuksen ja korvauksen sopimisesta info@jellow.fi.

 

Emme hyvitä maksua postista noutamatta jätetyistä tilauksista.

 

Jellow Factory Oy ei vastaa force majeure syiden aiheuttamista tilausten viivästyksistä tai niistä johtuvista haitoista.

No johan nyt on Sinappi!

Silakka